Ayurvedische massage (voor vrouwen)


Meivliegsingel 11
Den Haag / Leidschenveen / Vissen

Prijs incl. BTW Afspraak maken?
65 € voor 75 minuten

Wat is Ayurvedische massage?

Heerlijk nu we weer in de koude seizoenen terecht zijn gekomen, is massage met warme Ayurvedische olie een weldaad voor lichaam en geest!!

Deze massage kan zowel curatief als preventief ingezet worden. Speciale met kruiden verrijkte Ayurvedische oliën worden langzaam verwarmd en in gemasseerd. Er wordt gekeken welke olie op het moment van de massage goed voor je is. Dit ligt aan je constitutie, je eventuele klachten, maar bijvoorbeeld ook aan het seizoen.

Deze massage geeft een diepe ontspanning, harmoniseert, ontgift, versterkt en revitaliseert. Bij deze behandeling wordt het hele lichaam gemasseerd.

Regelmatig masseren is goed voor lichaam en geest.


Meenemen

2 grote badhandoeken, die ieder je hele lichaam bedekken en een muts (voor na de massage, als je naar huis gaat met olie in je haar).

Tip

Je kunt het best gemasseerd worden 2 tot 3 uur na een maaltijd.

Positieve effecten

Belangrijke bestanddelen zoals mineralen en vitamines kunnen door de huid worden opgenomen en als voeding dienen voor de lichamelijke functies. Na het opbrengen van olie op de huid zijn de bestanddelen na enkele minuten al aantoonbaar in het bloed terug te vinden. Op die manier hebben de kruiden die in de basisolie zijn verwerkt, een medicinale werking. De positieve effecten van uitwendige oliebehandeling ayurvedische olie

1. Olie maakt de lichaamsweefsels zacht
2. Sesamolie heeft een diep doordringende werking, waardoor de zenuwuiteinden beïnvloed worden, neuropeptiden gestimuleerd worden en zo stress wordt tegengegaan.
3. Oliemassages doen kristallen in de weefsels oplossen; kristallen zijn vaak het gevolg van vastgezette, niet verwerkte emoties in het diepere bindweefsel.
4. Oliebehandeling helpt bij het doen oplossen van cellulair Ama: afvalstoffen opgeslagen in de cellen die het lichaam vervuilen.
5. Oliebehandeling vermindert stijfheid en pijn.
6. Oliebehandeling opent de poriën.