Boek: Levenslessen van een GlobetrotsterKippenvel

Heerlijk boek om op het strand in de zon te lezen! De verhalen zijn sprekend, sommige grappig (streeploos bruin) andere met ontroerende elementen (dakloze opvang) en een kippenvel moment (de meditatie in NL tijdens het slechte weer in Nicaragua). Ik heb het bijna in 1 adem uitgelezen. Terwijl ik eigenlijk geen lezer ben en zelden een boek uitlees.

Na Ziha

Filmisch

In het boek maak je kennis met de buitenlandse reizen van Carla. Onverbloemd en onverhuld beschrijft ze haar ups en haar downs gedurende haar verblijf in verschillende landen. De schrijfstijl van Carla is filmisch waardoor je het gevoel krijgt dat je met haar mee reist. De verhalen die ze vertelt hebben een mooie balans tussen luchtigheid en ernst. Bij sommige verhalen eindigt Carla met een vraag of een levensles. Daarin komen interessante innerlijke dilemma's naar voren. Je wordt uitgenodigd om over deze innerlijke dilemma's na te denken. Hiermee krijgen de verhalen een diepere betekenis. Carla deelt haar kracht en kwetsbaarheid en zij vraagt jou ook om ook stil te staan bij jouw kracht en kwetsbaarheid. Echt een aanrader.

Lucienne

Prijs inclusief gratis verzendkosten € 14,95
Carla neemt je mee op een wereldreis vol levenslessen:
'Hoe overleef je een val in een sloot vol koeienpoep?' (Israël)
'Hoe overkom je je angst voor spreken in het openbaar?' (Midden Amerika)
'Hoe improviseer je als je dansoptreden de mist in gaat?' (Amsterdam)
'Wat doe je als je een lift krijgt van foute types?' (Australië)
'Hoe leer je out of the box denken?' (Ghana)
'Hoe vang je ratten?' (Nicaragua)
'Hoe vind je de man van je dromen?' (Amsterdam)
Ze beschrijft haar avonturen levendig, alsof je er zelf bij bent. De oplossingen die ze vindt voor uitdagende situaties onderweg zijn origineel en vol humor. Met zelfspot beschrijft ze ook haar innerlijke reis naar volwassenheid.


Auteur: Carla Groen
Taal: Nederlands
Bindwijze : Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: 6 juni 2020
Afmetingen: 14,8 x 21 cm
Aantal pagina's: 133 pagina's
Illustraties: Nee

Lees meer recensies op mijn Facebookpagina.