Privacyverklaring

Uw privacy

https://www.carlagroen.nl wordt beheerd door Carla Groen van De Dolfijn, voel je KERN gezond.

Ik neem de privacy van persoonsgegevens serieus. Ik zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.
Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG).

Bewaartermijn

Uw gegevens als lid worden voor een termijn van 7 jaar bewaard. Dit is de duur waarvoor wij ook wettelijk verplicht zijn de administratie voor de belastingdienst te bewaren. Alle bekende gegevens die wij van u hebben geregistreerd worden na 7 jaar verwijderd. Dit betekent ook wanneer u onze nieuwsbrief ontvangt vanuit onze database, dit niet meer gebeurt. Eventuele opgenomen machtigingen t.b.v. de incasso worden ook verwijderd, evenals het inschrijfformulier.

Voor de yogalessen

Met welk doel gebruik ik de persoonsgegevens?
De volgende gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
- voor- en achternaam;
- geboortedatum;
- e-mail adres;
- adres;
- telefoonnummer;
- rekeningnummer en naam rekeninghouder die u invult bij het inschrijfformulier worden gebruikt voor de automatische incasso.
De gegevens worden gebruikt om:
- te antwoorden op contactaanvragen; - voor correspondentie bij vragen; - facturen te versturen; - informatiemails te sturen die betrekking hebben op de yogalessen en onze yogavakanties (vakanties, vervanging, verandering lesrooster, zomerrooster, inhoudelijke informatie etc).

Voor de yoga #aanzee lessen

Met welk doel gebruik ik de persoonsgegevens?
U schrijft zichzelf in via Mailchimp voor deze yoga aan zee lessen. Via de nieuwsbrief van yoga #aanzee hou ik u op de hoogte wanneer de lessen doorgaan. Deze emails worden 1x per week gestuurd in de periode dat er yoga #aanzee wordt gegeven (april-september). U kunt zichzelf uitschrijven voor deze nieuwsbrieven.
De volgende gegevens worden opgeslagen:
- voor- en achternaam;
- e-mail adres.


Voor het versturen van nieuwsbrieven gebruik ik het mailprogramma "Mailchimp".
U ontvangt nieuwsbrieven als u een of meer van de volgende activiteiten bij ons doet of hebt gedaan:
- yogalessen (wekelijks);
- reiki cursus;
- yogavakantie;
- yoga aan zee.

U kunt zichzelf altijd onderaan de nieuwsbrief uitschrijven voor deze nieuwsbrieven.

Mailchimp heeft het volgende privacy beleid

Klik hier.