Reiki behandeling


Meivliegsingel 11
Den Haag / Leidschenveen / Vissen

Prijs incl. BTW Afspraak maken?
50 € voor 1 uur
 

Reiki helpt bij

Hoofdpijn, stress, slapeloosheid, snelle irritatie, nervositeit, futloosheid. Andere lichamelijke klachten kunnen erdoor verminderen. Reiki ondersteunt en versnelt genezingsprocessen, bijvoorbeeld bij kneuzingen of botbreuken. Het krijgen van een Reikibehandeling sterkt in tijden van verandering. Je eigen vermogens worden door deze energie geactiveerd.

Werking

De stroom van deze 'ki' in ons systeem kan tijdelijk of continu uit balans zijn door spanningen, ziektes, onverwerkte emoties, voedingspatronen, externe invloeden enz. Zo'n disbalans kan sterke invloed hebben op elk van onze psychische en/of lichamelijke processen. Reiki werkt holistisch en richt zich op het herstellen en behouden van de juiste balans. Het voert extra 'ki' aan en leidt tot diepe ontspanning, opheffing van energieblokkades, ontgifting, (re)activering van de zelfgenezende vermogens, healing en nieuwe inzichten. Reiki geeft energie en is krachtig, warm, liefdevol, bevrijdend, harmoniserend en helend. Maar een goede Reiki-behandeling is ook gewoon lekker, en het is voor jezelf en de mensen in je omgeving een handige hulp bij ontspanning of wanneer psychische of lichamelijke ongemakken optreden.

Wanneer je geen enkele ervaring met Reiki hebt, wordt aangeraden een paar behandelingen binnen een korte periode te ondergaan.