Yoga workshop


Yoga workshop(s) voor een groep of groepen ook voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeest

Lekker uitwaaien op het strand van Kijkduin (of een ander strand in de buurt van Den Haag) met een Yoga (bedrijfs)workshop aan zee onder leiding van Carla Groen of eventueel meerdere docenten en meerdere yogavormen. De ontspanning die zij in een les teweeg brengen, staat gelijk aan een strandvakantie! Carla is een ervaren yogadocente die het strand als thema gebruikt in al haar oefeningen. Zeer verrassend voor jong en oud met of zonder yoga-ervaring. Deze activiteiten zijn ideaal te combineren met een ontbijt, lunch of zelfs diner. Persoonlijk geven wij de voorkeur aan de ochtenden, omdat dan de rustgevende invloeden van strand en zee beter tot uiting komen. We denken aan een leuk bedrijfsuitje met yoga of een vrijgezellenfeest yogales.

Wat denk je ervan om een ochtend met vrienden of collega's eerst lekker te ontspannen en een frisse neus te halen met Carla... Daarna een gezonde start, een kom met vers fruit, yoghurt en notenmuesli. Lekker een glaasje verse jus of een verse munt thee? Natuurlijk zijn er ook genoeg andere gezonde lekkernijen om de dag goed mee te beginnen, hiervoor hebben wij op Kijkduin ook contact met strandtenten Strandtent 14 of Beachclub Titus. Voor een grote groep kun je in overleg met ons een eigen ontbijt of lunchbuffet samenstellen.

Wij kunnen meerdere docenten leveren met verschillende yogavormen, voor iedereen toegankelijk.

Prijs

10 € per persoon met een minimum van 100 € exclusief BTW.

Bij ruim meer dan 20 personen zijn er meerdere docenten nodig (bijvoorbeeld bij 45 deelnemers komen we met 2 docenten). Bij veel deelnemers kan er een prijsafspraak gemaakt worden.

Andere prijscombinaties zijn mogelijk: dit geldt bijvoorbeeld voor arangementen met ontbijt, lunch of diner.

Een les kan variëren van 45 minuten tot 75 minuten in overleg (echter geen prijsverschillen).Interesse? Neem Contact op.